Birma

Copyright © 2009-2019 by Siw Røeggen Lødemel. All Rights Reserved

NO*Ped Alba  Hellig Birmaoppdrett

Hellig Birma


CH NO*Ped Alba Winter Princess - SBI n


Født:  04.12.2013


Kallenavn: Eloise


Far: NL Of Jekima's Lord Oberon - SBI b


Mor: CH (N)Slettoms My beautiful Reward

- SBI n 21


Blodtype:  Aa


Avlshunn

Eloise er fra vårt eget oppdrett, som vi valgte å beholde som avlshunn. Hun utpekte seg ganske raskt til å være med stor selvsikkerhet i kullet, og etter hvert som hun vokste til, også ganske uredd. Eloise vokste opp hos min mor i Kristiansund, i lag med Alex broren til CH (N)Slettmos My Beautiful Reward (Kitzy), Lurven (Sotus sin bror) og Timbo (19 år gammel birma). Hun bor nå hos oss💖


Eloise har kjempeflotte markeringer, mye pels, og flott øyefarge etter både mor og far. Hun har vært på utstilling, der hun gjorde det kjempegodt!  På henners debut-dag, ble hun NOM med 2 stemmer i panel. Hun har fått strålende kritikker, så dette blir spennende fremover. På Sunnmørskatten 2016 ble hun Champion og fikk flott kritikk.


Eloise ble kastrert 15. april 2019.


Se bilder og stamtavlen hennes ved å trykke på "knappene".

CH Cinamon Boy av Ontario - SBI bFødt:  03.02.2015


Kallenavn: Koda


Mor: GIC NO*Citrus Sweet Fairytale

- SBI n 21


Far: IC S*Ziblora's Ozzie-Zaian - SBI b


Blodtype: Aa


Kastrert - 7. mars 2019

Vår herlige avlshann Koda hentet vi hjem 8. mai 2015, i lag med oppdrettet NO*Condotti's Hellig Birmaoppdrett. Koda bor hos NO*Condotti's.


Koda er en stor gutt som har et fantastisk godt gemytt. Koda elsker kos mer en alt og han kan ligge i våres armer i timesvis. Han vil ha kos og ligge i fanget til alle som møter han. De som har møtt Koda kommenterer at han er en sikkelig koseklump💙 Koda koser seg mye i lag med Amora. De steller, koser og leker med hverandre<3


Koda har flott kropp, vekt og kompaktpels. Hode har veldig fin form og ørene sitter flott. Øynene og pels farge er nydelig.


Tusen takk til Turid Botten fra oppdrettet Av Ontario, for vår kjære gutt og gjestfriheten :-)


Han ble Champion på Sunnmørskatten 2016 og fikk meget flott bedømmelse :-)


Se bilder og stamtavlen hans ved å trykke på "knappene".

CH (N)Slettmos My Beautiful Reward

- SBI n 21Født:  13.11.2008


Kallenavn: Kitzy


Far: PR/CH Shapur Fernando - SBI n 21


Mor: CH Mikkelmay's Brun Angelica SBI n


Blodtype: Aa


Kastrat - 02.11.2016

Kitzy er vår første birma jente og første avlshunn. Vi falt for hennes herlige gemytt, som gjorde seg gjeldende allerede fra hun var et par uker gammel. Kitzy kommer fra et kull på 3 stykker. Hun er en god og glad jente som gir oss masse glede. Elsker kos denne fantastiske jenta vår 😻


Linjene hennes er meget spennede som er både Australske, Svenske, Danske, Franske og Spanske. Kitzy har litt lave sokker, men de er symetriske. Flott kropp og en nydelig øyefarge, som hun har etter sin mor. Hun har en helt spesiel myk og skinnende pels.


På utstilling fikk hun flott kritikk og ble Champion i 2010.


Hun har fått flere nydelige barn etter seg. Vår avlshunn Winter Princess (Eloise) valgte vi å beholde etter henne. Kitzy er nå sterilisert og skal få nyte det gode kastratlivet.


Se bilder og stamtavlen hennes ved å trykke på "knappene" .