Betingelser ved kjøp

NO*Ped Alba  Hellig Birmaoppdrett

Betingelser ved kjøp av


Hellig Birma kattungeBetingelser ved kjøp av Hellig Birma kattunge


 


Kattunger fra oss selges ikke over e-post (mail), men det er en fin måte å starte kontakten på. Fortell litt om deg selv og hvilken type katt du er på utkikk etter. Farge og om pus skal ver til selskap/kos, utstilling og/eller avl.


Vi tar et reserveringsbeløp på kr. 3000,- , dette blir ikke refundert dersom kjøper endrer mening. Reserveringsbeløp blir trekt i fra total kjøpesum. Kattungene er leveringsklar mellom 14 - 16 uker.


 

En hellig birma kattunge fra oss koster fra 10.000,- - 12.000,-. Pris blir sett ut i fra pus kvaliteter.Selskapskatt/Kosekatt:


En kattunge som blir solgt til kos kan ikke brukes i avl, og skal steriliserast/kastrerast innan 10 mnd. Katten blir sett i stambok 2.Utstillingskatt:


En kattunge som blir solgt til utstilling har flotte markeringer. Dette gjeld somregel hannkatter som kan ha manglende testikler som gjør han ikke kan brukes i avl. Katten blir sett i stambok 2.   


 

Avlskatt:


Katten kan brukes til avl. Men har små avvik som gjør at den kanskje vil få trekk på utstillingar, t.d litt for lite eller for mye hvitt på markeringene. Katten blir sett i stambok 1.Utstilling og avl:


En kattunge til show/avl skal ha kvalitetar som gjer at den kan delta på katteutstillingar og kan brukest til avl. Katten blir sett i stambok 1.
Kattungene blir solgt med helseattest fra veterinær, stamtavle fra NRR , NRR kjøpekontrakt + vedlegg, chip (ID-merke) som er registrert i Dyreidentiteten, 1 vaksine ( den må revaksinerast etter 4 veker) og ormekur.

Det kan forekomme restriksjoner for kjøp av avlskatter.Er du interessert i en Hellig Birma kattunge fra oss, er du Hjartelig Velkommen til å ta kontakt.

Kontaktinformasjon:

Ørsta, Norge


Tlf: 970 96 639


siwrl@frisurf.no

Copyright © 2009-2019 by Siw Røeggen Lødemel. All Rights Reserved