Nyheter

NO*Ped Alba

Hellig Birmaoppdrett

Nyheter

11. september 2019:


Vår nydelige Zeus vom Perlenmeer DE - SBI c er blitt 6 mnd allerede. Han er en stor og matglad gutt på 3,3 kg. Fantastisk størrelse på ørene og plassering. En herlig silkemyk pels. Kompakt og tung i kroppen. Og med et nydelig vennlig gemytt. Dette er en sikkelig kosebamse <3 Se mange nye bilder av han i album. Og videoklipp på vår fb-gruppe.7. september 2019:


Nye bilder av NO*Ped Alba Fia og NO*Ped Alba Mia som er over 6 måneder <3


I dag flyttet Zeus til NO*Condotti's. Han tar det veldig bra og vil bare kose. Vi kommer til og savne han. Heldigvis får vi se han igjen <326. august 2019:


Nye bilder av NO*Ped Alba Stream og NO*Ped Alba Solitare i deres album. Tusen takk til deres eiere for flotte bilder <316. august 2019:


Både CH Cinamon Boy av Ontario (Koda) - SBI b og NO*Ped Alba Fia - SBI b fikk kjempeflott tilbakemelding på Vestkytkatten av begge dommere. Samt NO*Ped Alba Sofia. De var jevne og pappas muskulære og sterke kropp, hode og profil har helt klart gått i gjennom. Fem av Kodas barn ble stillt og alle fikk skryt for dette <3


Koda fikk fantastisk skryt for sin kraftige og muskulære kropp, hode og nakke. Flott hode, profil, topp og bredde. Nydelige øyne, form og farge. Flott plassering på ørene og størrelse. I sommer pels. Ok presentasjon. Fin symetri. Flott pointed farge. Halen har fin lengde og form. Super fint temprament. Totalinntrykk er strong, powerful og nydelig type. CAP begge dagar :-)


Fia fikk mye skryt for sin kraftige og muskulære kroppsbyggning som hun har i fra pappan sin. Fantastiske kinnben og hake. En nydelig øyenfarge som hun har etter mor. Som er flott størrelse og plassert. Nydelig kontrast i pels, lengde og hansker. Halen er fin størrelse og form. Super kondisjon. Total inntrykk er Sweet princess, lovende baby / super søt.


EX 3 laurdag og EX 2 søndag.


Se bilder fra utstillingen under Show i menyen.12. august 2019:


Denne helgen var vi på Vestkystkattens utatilling i Kristiansund. Det varme været den siste månden har ført til avrøyting til avrøyting. Så vi var ekstra spent på hvordan det ville gå.


Der stillte NO*Ped Alba Fia og NO*Ped Alba Sofia for første gang, og mot hver andre. Grunnen er rett og slett for å få bedømmelse på likheter og ulikheter i forhold til avl.


Pappa pus CH Cinamon Boy av Ontario stillte i ny klasse som kastrat.


Alle tre fikk flotte bedømmelser. Og mye skryt for Kodas benstamme og muskulære kropp han har ført videre. Mer informasjon kommer.


Les utstillingsresultatet under show i menyen.2. august 2019:


Nye bilder av NO*Ped Alba Fia og Zeus vom Perlenmeer i deres album <330. juli 2019:


Se videoklipp av Zeus vom Perlenmeer og NO*Ped Alba Fia på vår fb-gruppe <322. juli 2019:


Nytt bilde av CH Cinamon Boy av Ontario - SBI b i hans album <317. juli 2019:


Nye bilder av Zeus vom Perlenmeer DE - SBI c i hans album :-)


14. juli 2019:


Med vind i pelsen fikk vi tatt noen bilder av Zeus vom Perlenmeer DE - SBI i går. Zeus er over 4 månder nå <3'


Nye bilder av Fia og Mia i deres album :-)9. juli 2019:


Nye bilder av Zeus og Kitzy i deres album :)8. juli 2019:


Nye bilder av NO*Ped Alba Mia som nå har fått sitt eget album. Hun var så leken det var ikke så lett å få tatt noe av henne. Zeus vom Perlenmeer elsker alle han møter og vil gjerne kose. Nye bilder av han i album <3


NO*Ped Alba Fia er lik mormor Kitzy, alt for fin til å bli våt på labbene. Men det er ikke alle katter som kan å smile til kamera, men det kan Fia:-) Hun har nå fått sitt eget album.6. juli 2019:


Nye bilder av CH (N)Slettmos My Beautiful Reward - SBI n 21 og CH NO*Ped Alba Winter Princess i deres album :)5. juli 2019:


Oppdatert planer for kommende. Les mer om dette under << kull og planer >> i menyen.


Et av Vom Perlenmeer sine vakre avkom er kommet til Norge. Vi ønsker vår kjære Zeus hjertelig velkommen. Les mer om han under << Avlskatter >> i menyen.


Skjønnaste NO*Ped Alba Sofia - SBI b har flyttet til sitt nyee hjem og vell så det. Hun har tilpasset seg godt hos Ingeborg. Blitt så god venn med sin halvbror NO*Condotti's Tarzan. Sofia blir en av NO*Condotti's kommende avlshunner. Etter vår nydelige NO*Ped Alba Amora nå er ferdig i avl. Se ny bilder av hanne i album og mer informasjon på www.condottis.net


Ønsker dere alle en fin sommer :-)19. juni 2019:


NO*Ped Alba Alvas choice kullet 2019 er over 15 uker. De har blitt store og fluffy jenter. Herlige alle sammen. Fia er noe diva, Mia er fante jente og Sofia er kosejente. Kanskje mest lik pappan sin alle sammen. Veldig jevne og spiser godt. Ny bilder vart tatt laurdag, se dem i album.


17. juni 2019:


Vi har laget ny design på vår hjemmeside. Det kan ta noe tid før alle sider og linker er ferdig oppdatert.11. juni 2019:


Kattungene er over 14 uker og har vokst seg store. Pga mye hektiske dager har jeg ikke fått tatt nye bilder av dem. NO*Ped Alba Sofia er sjokolademasket og er tung og robust birmatype. Flott type og markeringer som holder til utstilling og avl, men er ingen krav om dette. Hun er kjærlig og kosete frøken. Hun er leveringsklar i slutten av juni . Kunne du tenke deg en hellig birma kattunge fra oss, er du hjertelig velkommen til å ta kontakt.


NO*Ped Alba Mia Mia og NO*Ped Alba Fia blir i oppdrettet.Vår kjæraste CH Cinamon Boy av Ontario (Koda) - SBI b har gitt oss 19 herlige puser til sammen (NO*Ped Alba - 11 barn og NO*Condotti's 8 barn). Koda har et helt unik vesen som han har gitt videre.


Han er kastret og vi syns han fortjener kun det beste. Et hjem der han kan få ver ute og få så mykje oppmerksomheit han berre kan drømme om. Det var ikke et enkelt valg vi tok, men er en dal av vårt ansvar som oppdretterer at alle våres puser skal få det best mulig.


I lag med Ingeborg og Kodas opdretter Turid Botten ble vi eing om at han skal få bo i Kristiansund med mamman og Werner. Der bor han også i lag med sønnen Felix, Alex (bror til Kitzy) og Lurven (bror til Sotus).


Nå i Pinsen tok jeg med Koda opp over. Turen gikk kjempefint. Koda gle rett inn i gjengen der og slo seg til ro raskt. Han får kose seg ute og er allerede utskjemt.


Vi tenker å ta med Koda på Vestkystkatten i år. Spennendes i ny klasse og ny tittel.


Til slutt vil vi få takke både Koda og ikkje minst Turid som gav oss muligheten til ein så flott avlshann og all hjelp vi har fått med alle kull etter han. Vi er evig takknemmelige og håper forsatt på god kontakt videre. Etter Koda er 5 av hans barn videre i avl. Og Stream som er ferdig i avl. Vi ser fram til neste genrasjon som blir i løpet av neste år.


Koda fikk ny vaksine og helsesjekk på Ørsta Volda Dyreklinkk den 07.06.2019. Vekt 4,8kg.


Se alle hans kull under kull i menyen og NO*Condotti's.


Tusen takk til min søster Mona tok mange fine bilder og videoklipp av Koda.

Se bilder i album og videoklipp på vår fb-gruppe.


Mye spennendes som skjer i oppdrettet frem over, så bare følg med oss.27. mai 2019:


Oppdatert kattungesiden 19. mai 2019:


Nye bilder av kattungene og CH NO*Ped Alba Winter Princess i deres album18. mai 2019:


Se nye videoklipp av kattungene på vår fb-gruppe.


Nye bilder av Snorre i hans album14. mai 2019:


Vi har fått DNA-testet våres avlskatter for sykdommer og avlsmatral. Les mer om testen under DNA-test i menyen. Det kan ta noe tid før oppdateringen vises i alle nettlesere.


Lagt til nye bilder av kattungene i deres album.30. april 2019:


Gratulerer med dagen til Current Situation kullet som er 3 år i dag.
Se nye bilder av NO*Ped Alba Stream i hans album. Tusen takk til Anita for de fine bildene.28. april 2019:


Oppdatert kattungesiden og lagt til nye bilder av CH NO*Ped Alba Winter Princess. Se videoklipp av kattungene på vår fb gruppe.24. april 2019:


Nytt bilde av kattungene i deres album.


Nye bilder av CH Cinamon Boy av Ontario (Koda) - SBI b i hans album.23. april 2019:


Nye bilder av CH Cinamon Boy av Ontario (Koda) - SBI b i hans album.


Lagt til noen nye bilder av kattungene som er 7 uker nå.


Nye bilder av NO*Ped Alba Snowball, NO*Ped Alba Solitare og CH NO*Ped Alba Amora.
Tusen takk til deres eiere for fine bilder av dem.16. april 2019:


Lagt til flere bilder av Kitzy i hennes album.


I går ble CH NO*Ped Alba Winter Princess kastrat. Det går veldig bra med henne og skal nå få nyte dagene uten stress.14. april 2019:


Lørdag 13, 2019 var det så varmt at vi kunne gå ut. Vi har fått inn noen søte kattungesenger og leker på klinkken, de fikk vi prøve ut. Og det ble suksess. Kattungene syns det var så morro med lekene, etter fulgt av en siesta i hver sin seng.


De vokser fort og er 6 uker. Fia veier 602g, Mia veier 611g og Sofia veier 600g. Se mange nye bilder av dem i deres album.13. april 2019:


I dag hadde vi koselig besøk av god gutten Koda. Han nøyt å vere ute. Se nye bilder av han i album.11. april 2019:


Lagt til nytt bilde av kattungene i deres album.7. april 2019:


Oppdatert kullsiden med informasjon og nye bilder. Se nye bilder av Snorre i hans album.3. april 2019:


De late kastrat dagene har begynt. Og CH Cinamon Boy av Ontario (Koda) - SBI b sover lang ut over dagen. Står opp mot ettermiddagen for mat, lek og kos. Se nye bilder av han i albumet hans.2. april 2019:


Nye bilder av Alvas choice kullet 2019.


Lagt til flere bilder av CH NO*Ped Alba Amora - SBI n 21 i hennes album.25. mars 2019:


Nye bilder av skjønneste CH NO*Ped Alba Amora - SBI n 21 fra My Beautiful Reward kullet 201124. mars 2019:


Oppdatert kull siden og lagt til nye bilder av kattungene i deres album.21. mars 2019:


Gratulerer med dagen til Vårkullet som er 2 år i dag.20. mars 2019:


Oppdatert kull siden17. mars 2019:


Oppdatert Alvas choice kullet.16. mars 2019:


Nye bilder av CH NO*Ped Alba Winter Princess (Eloise), CH (N)Slettmos My Beautiful Reward (Kitzy) og Snorre i deres album.13. mars 2019:


Lagt nye bilder av kattungene i deres album. På vår fb-gruppe kan du se en koselig video av dem.11. mars 2019:


Lagt til flere bilder av kattungene i deres album.

Se video av kullet på vår fb-gruppe.9. mars 2019:


Nye bilder av NO*Ped Alba Felix i hans album. Felix har en vekt på hele 6 kg og er bare 1 år! Tusen takk til Werner  for mange fine bilder av han.


Nytt bilde av supersøte NO*Ped Alba Selma, som bor hos Kristine Fredriksen. Tusen takk for bilde.


Lagt til nye bilder av NO*Ped Alba Solitare og NO*Ped Alba Stream. Tusen takk til Ingo for de fine bildene av gutta.


Anita Urkedal sendte meg bilde av kosegutten NO*Ped Alba Stream. Han har blitt pappa til flere vakre birmaer og er eneste sønn av Koda som er i i avl.

Flink kjøkkenassisten, og grådig bortskjemt av mamsen sin.Han er ganske så lik sin pappa Koda, Cinamon Boy av Ontario. Se bilde i hans album.


CH NO*Ped Alba Amora har fått sitt siste kull og er nå kastrert. Hun koser seg med sine to små birmabarn. Pappan til kullet er vår CH Cinamon Boy av Ontario (Koda). Se bilde av henne i album.


Oppdatert kull 2019 .6. mars 2019:


Vi har kull mellom CH NO*Ped Alba Winter Princess (Eloise) - SBI n og CH Cinamon Boy av Ontario (Koda) - SBI b. Les mer om kullet under << Kull og Planer >> i menyen.


Du / dere er velkommen til å ta kontakt om dere ønsker birma kattunge(r) fra oss.


Nye bilder av CH NO*Ped Alba Winter Princess (Eloise) - SBI n, Kull 2019, CH (N)Slettmos My Beautiful Reward - SBI n 21 og Snorre.23. februar 2019:


Mange nye bilder av CH NO*Ped Alba Winter Princess (Eloise) - SBI n i hennes album.


Hun venter kattunger snart, du er velkommen til å ta kontakt dersom du er interessert i en kattunge fra oss.

Les mer om dette kullet under "kull og planer" i menyen.25. februar 2019:


Nye bilder av Sotus i hans album.6. februar 2018:


Alle album er fornyet. Oppdatert om alle dyrene våres.


Nye bilder av CH NO*Ped Alba Winter Princess, CH (N)Slettmos My Beautiful Reward (Kitzy), CH Cinamon Boy av Ontario, CH (N)Slettmos Jessie, Cindy, Sotus og Snorre.


Vi har også fått mange bilder av NO*Ped Alba Adora, NO*Ped Alba Dono Dare, CH NO*Ped Alba Amora, CH NO*Ped Alba Snow Crystal, NO*Ped Alba Snowball, NO*Ped Alba Solitare, NO*Ped Alba Stream og NO*Ped Alba Mari. Mange takk til alle eiere for de nydelige bildene.3. feburar 2019:


Gratulerer med dagen til vår avlshann CH Cinamon Boy av Ontario (Koda) som er 4 år i dag.


Vi venter kull mellom CH NO*Ped Alba Winter Princess (Eloise) - SBI n og CH Cinamon Boy av Ontario (Koda) - SBI b. Ta kontakt om du er interessert i en hellig birma kattunge fra oss.30: januar 2018:


Gratulerer med dagen til February Fairies kullet som er 1 år i dag.


Nye bilder av NO*Ped Alba Selma i hennes album. Tusen takk til Kristine for fine bilder av henne.


Nye bilder av Felix i hans album. Tusen takk til Werner og mamma for bildene av han.Copyright © 2009-2019 by Siw Røeggen Lødemel. All Rights Reserved

Følg oss