Tidligere potevenner

NO*Ped Alba

Hellig Birmaoppdrett

Omplassert

Tidligere potevenner

CH Cinamon Boy av Ontario


Fødy: 03.02.2015

Kallenavn: Koda

Farge: SBI b - Sjokolademasket

Far: IC S*Ziblora's Ozzie - Zaian - SBI b

Mor: GIC NO*Citrus Sweet Fairytale -     

SBI n 21

Kastrert - 07.03.2019

Han er gentestet / DNA - testet

153238241693703300_resized
IMG_9724
IMG_9722

Se bilder, stamtavlen og utstillingsresultater ved å trykke på "knappene".

Vår herlige Koda hentet vi hjem 8. mai  2015 i lag med NO*Condotti's Helllig Birma oppdrett. Koda bodde hos NO*Condotti's de første årene.


Koda er ein flott gutt med et fantastisk godt gemytt. Han esker mat og kan bli i våres armer i timesvis. Kos er det beste som finst, men er gjerne med på lek. Alle han møter kommenterer hans gode gemytt.

.

Koda fikk mange nydelige barn etter seg, og fem av dem går i avl hos oss og NO*Condotti's. Han selv er nå kastrert og flyttet hjem til min mor og Werner i Kristiansund. Der nyterhan dagene med mye oppmerksomhet og har mulighet til å få lufte seg. Koda er svært tilpassingsdyktig og koser seg i lag med sønnen Felix, Alex (Kitzys bror) og Lurven (Sotus sin bror). Vi reiser ofte oppover og får se Koda igjen.


Koda har en flott kropp, vekt og kompakt pels. Hode har rund fin form, flott øreplassering og størrelse. Øynene og pelsfargen er nydelig.


Han ble Champion på Sunnmørskatten i 2016 og fikk veldig flott kritikk. Han vil forsatt bli med oss på utstillinger.


Til slutt vil vi få takke både Koda og ikke minst hans oppdretter Turid Botten som gav oss muligheten til en så fantastisk avlshann og all hjelp vi har fått med alle kull etter Koda. Vi er evig takknemlig og håper forsatt på god kontakt.


Til minne om...

CH (N)Slettmos Jessie23.06.2010 - Mars 2019

Farge: SBI n  - Brunmasket

Far: PR / CH Shapur Fernando - SBI n 21

Mor: CH (N)Slettmos Anastasia - SBI a


Kastrert

Of Jekima's Lord Oberon01.04.2016 - 06.08.2016

Kallenavn: Obi

Farge: SBI b  - Sjokolademasket

Far: IC Sharee van Ranthambhore - SBI n

Mor: Jerry von Irma la Poes (Jazzy)


Kastrert

NO*Ped Alba Thea30.01.2018 - 18.12.2018

Farge: SBI n  - Brunmasket


Far: CH Cinamon Boy av Ontario (Koda) - SBI b

Mor: CH NO*Ped Alba Winter Princess (Eloise) - SBI n

SnorreFødt: 30.05.2006

Rase: Neva scotia duck tolling retriver "toller"

152805338015777800_resized
149530501251076100_resized
_MG_1690-1

Jessie kom til oss høsten 2010. Hun var ei jente med stor selvtillit og elsket lek. Men kom gjerne opp i fanget for kos.


Markeringene hennes var nydelige. Helt like og flotte både sokker og kiler, godt med pels og god maske. Dyp, dyp safirblå øyner, som hun arvet etter pappan sin. Medium lang og kompakt kropp.På utstillinger fikk hum flott bedømmelse og ble Publikums Favoritt på Sunnmørskatten 2011. Der hun også fikk sin Champion tittel.


Jessie ble med årene mer stresset og ble derfor kastrert og nøt dagene i lag med Alex broren til CH (N)Slettmos My Beautiful Reward (Kitzy), Lurven (Sotus sin bror) og NO*Ped Alba Felix. Vi var ofte på besøk.Skjønne gode Jessie, som nøt pensjonisttilværelsen hos min mor i Kristiansund, hadde skrantet en stund og dessverre viste blodprævene langt fremskreden nyresvik. Det er det så lite å gjør med, så hun fikk reise over regnbuen i slutten av mars.Hun savnes i flokken, og hennes linjer endte her, da hun aldri fikk birmabarn.Se bilder, stamtavlen og hennes utstillingsresultater ved å trykke på "knappene"


Vår kjære Lord Oberon (Obi). Han var bl.a. pappa til NO*Ped Alba Winter Princess (Eloise). Han var en stor koseklump, elsket oppmerksomhet. Like snill med alle, to beinte som firbeinte. Han var kjempeflink pappa til sine barn, lekte med dem og stellte dem. Obi hadde et helt spesielt gemytt som hans barn har arvet.


Vi hadde lenge ønsket oss en sjokolademasket birma gutt. I juni 2011 reiste vi til Nederland og hentet han. Obi hadde en vekt på 1650g ved 12 uker. Hjemmreisen til Norge gikk kjempfint, Obi ga ikke fra seg en lyd. Han var så snill, bare sov og malte. Da vi kom hjem fant han sin plass med en gang , og ble godt tatt i mot av gjengen.


Obi hadde flott tekstur og nydelig maske. Han ble en stor gutt med fantastisk pels. Øyefargen var dyp blå, som gikk videre til hans barn. Han ble kastret mai 2016 og skulle nyte dagene.


I august 2016 gikk vår kjære Lord Oberon bort. Det har vert svært tung å skrive om Obi pus. Savnet av han er forsatt så sårt, når han har satt store potespor i våres hjerter. Vi minnes han i gjennom hans datter Winter Princess.


Tusen takk til Jean og Marlie fra oppdrettet Of Jekima's, for Oberon skatten vår og tilliten dere har gitt oss.

.


Se bilder, stamtavlen og hennes utstillingsresultater ved å trykke på "knappene"


Vårt hjertebarn NO*Ped Alba Thea med sitt unike vesen. Hennes historie er noe mer spesiell enn de andre. Da hun ble født var hun veldig liten og trengte ekstra hjelp. Jeg håndmatet henne den første tiden. Thea hadde en helt spesiell mjauelyd som vi aldre kommer til å glemme, den var mer som en knirking enn mjau. Helt herlig pus.


Thea utviklet seg til ei stor jente, som sjarmerte alle som møtte henne. Hun ble stillt på Sunnmørskatten 22. september 2018. Der fikk hun god kritikk og EX1, dømmerene syns hun var supersøt.


En desember dag i 2018 skulle vi finne årets juletred. Da forsvant vår kjære Thea sporløst. Vi letet overalt etter henne, i flere uker. Nå er det godt så lang tid at vi må bare innse at hun er borte..


Thea var min yngste datter Alva sin bestevenn. Hun fikk sove i hennes seng. Dette er noe hele familien tar svært tung og hun vil bli dypt savnet.Se bilder, stamtavlen og hennes utstillingsresultater ved å trykke på "knappene"

Snorre er av retriver gruppen "toller". Han er en meget lykkelig gutt med mye energi. Snorre gir oss stor gled, spesielt til min yngste datter da han alltid er med på leggingen. Lister seg trinn for trinn ned trappen etter hun har sovnet. Snorre er alltid i godt humør og vil gjerne ligge i fanget. Beste som finst er mat og leke med ball. Han har stor respekt for kattene og noen ganger tror han nok han er en selv.Mer info. kommer ...


Se bilder av henne ved å trykke på "knappen"

"Goodbye may seem forever. Farewell is like the end, but in my heart is the memories and there you will always be" - W.D

Copyright © 2009-2019 by Siw Røeggen Lødemel. All Rights Reserved

Følg oss