Om oss / Kontakt

Hellig Birmaoppdrett

Om oss / Kontakt oss

I november 2009 fikk jeg godkjent stamnavnet NO*Ped Alba, det er latin og betyr " Hvite poter ". Jeg syns det passet bra med tanke på rasen Hellig Birma som jeg har fallt for og yrket mitt som veterinær. Birma er en unik og fantastisk katterase som jeg er så heldig å er med og avle på. Da med vekt på helse, sosiale og rasetypiske katter. Alle blir regnet som familiemedlem og går fritt i huset.

Vår familie består ellers av min mann, og våre tre jenter. Så kattungen fra oss blir godt vant med både voksne,barn andre katter. Kattungene fra oss blir godt sosialisert og vil få mye omsårg og stell helt i fra starten. Alle våre dyr og kull går fritt i blandt oss.

I februar 2009, fikk vi vår første Hellig birma jente, Kitzy som vi kaller henne her hjemme. Etter henne har vi Eloise og nå har vi beholdt to hunner, Fia og Mia, som tredjegenrasjon og fremtidige avlshunner. Vi har også huskatten Sotus og avlshannen Zeus som bor hos NO*Condotti's. Han hentet jeg i Tyskland juni 2019.  Les mer om våres katter i menyen over.

Vi bruker Royal Canin som hovudfór og ellers gir jeg annet fór som jeg har på klinkken. Vi har ca. et kull pr hunnkatt i året. Dette for at mammapus skal få minst et års pause mellom hvert kull.


Vi har felles facebook gruppe i lag med Ingeborg Nilsen Lysatd (NO*Condotti's). Her deler vi informasjon, bilder og videoklipp av våres puser.

Vi selger ikke våre kattunger over epost (mail), men det kan ver en fin første kontakt.

   Skulle du ha lyst å kjøpe en   

   kattunge fra oss, er du hjertelig

   velkommen til å ta kontakt :-)

Melsbygda, Ørsta

Tlf: 970 96 639

siwrl@frisurf.no

Copyright © 2009-2022 by Siw Røeggen Lødemel. All Rights Reserved

Følg oss