Tidligere potevenner

Hellig Birmaoppdrett

Omplassert

Tidligere potevenner

153238241693703300_resized
IMG_9724
IMG_9722

CH Cinamon Boy av Ontario


Født: 03.02.2015

Kallenavn: Koda

Farge: SBI b - Sjokolademasket

Far: IC S*Ziblora's Ozzie - Zaian - SBI b

Mor: GIC NO*Citrus Sweet Fairytale -     

SBI n 21

Kastrert - 07.03.2019

Blodtype: N/b (Blodtype er A, bærer av b)

Han er gentestet / DNA - testet

Vår herlige Koda hentet vi hjem 8. mai  2015 i lag med NO*Condotti's Helllig Birma oppdrett. Koda bodde hos NO*Condotti's de første årene.


Koda er ein flott gutt med et fantastisk godt gemytt. Han esker mat og kan bli i våres armer i timesvis. Kos er det beste som finst, men er gjerne med på lek. Alle han møter kommenterer hans gode gemytt.

.

Koda fikk mange nydelige barn etter seg, og fem av dem går i avl hos oss og NO*Condotti's. Han selv er nå kastrert og flyttet hjem til min mor og Werner i Kristiansund. Der nyterhan dagene med mye oppmerksomhet og har mulighet til å få lufte seg. Koda er svært tilpassingsdyktig og koser seg i lag med sønnen Felix, Alex (Kitzys bror) og Lurven (Sotus sin bror). Vi reiser ofte oppover og får se Koda igjen.


Koda har fått fantastisk skryt for sin kraftige og muskulære kropp, hode og nakke. Flott hode, profil, topp og bredde. Nydelige øyne, form og farge. Flott plassering på ørene og størrelse. Fin symetri. Flott pointed farge. Halen har fin lengde og form. Super fint temprament. Totalinntrykk er strong, powerful og nydelig type !


Han ble Champion på Sunnmørskatten i 2016 og fikk veldig flott kritikk. Han vil forsatt bli med oss på utstillinger.


Til slutt vil vi få takke både Koda og ikke minst hans oppdretter Turid Botten som gav oss muligheten til en så fantastisk avlshann og all hjelp vi har fått med alle kull etter Koda. Vi er evig takknemlig og håper forsatt på god kontakt.Se bilder, stamtavlen og utstillingsresultater ved å trykke på "knappene".

Of Jekima's Lord Oberon01.04.2016 - 06.08.2016

Kallenavn: Obi

Farge: SBI b  - Sjokolademasket

Far: IC Sharee van Ranthambhore - SBI n

Mor: Jerry von Irma la Poes (Jazzy)

Kastrert

Linjene er gentestet / DNA - testet

Vår kjære Lord Oberon (Obi). Han var bl.a. pappa til NO*Ped Alba Winter Princess (Eloise). Han var en stor koseklump, elsket oppmerksomhet. Like snill med alle, to beinte som firbeinte. Han var kjempeflink pappa til sine barn, lekte med dem og stellte dem. Obi hadde et helt spesielt gemytt som hans barn har arvet.


Vi hadde lenge ønsket oss en sjokolademasket birma gutt. I juni 2011 reiste vi til Nederland og hentet han. Obi hadde en vekt på 1650g ved 12 uker. Hjemmreisen til Norge gikk kjempfint, Obi ga ikke fra seg en lyd. Han var så snill, bare sov og malte. Da vi kom hjem fant han sin plass med en gang , og ble godt tatt i mot av gjengen.


Obi hadde flott tekstur og nydelig maske. Han ble en stor gutt med fantastisk pels. Øyefargen var dyp blå, som gikk videre til hans barn. Han ble kastret mai 2016 og skulle nyte dagene.


I august 2016 gikk vår kjære Lord Oberon bort. Det har vert svært tung å skrive om Obi pus. Savnet av han er forsatt så sårt, når han har satt store potespor i våres hjerter. Vi minnes han i gjennom hans datter Winter Princess.


Tusen takk til Jean og Marlie fra oppdrettet Of Jekima's, for Oberon skatten vår og tilliten dere har gitt oss.

.


Se bilder, stamtavlen og utstillingsresultater ved å trykke på "knappene"


NO*Ped Alba Thea30.01.2018 - 18.12.2018

Farge: SBI n  - Brunmasket


Far: CH Cinamon Boy av Ontario (Koda) -

SBI b

Mor: CH NO*Ped Alba Winter Princess (Eloise) - SBI n

Linjene er gentestet / DNA - testet

Vårt hjertebarn NO*Ped Alba Thea med sitt unike vesen. Hennes historie er noe mer spesiell enn de andre. Da hun ble født var hun veldig liten og trengte ekstra hjelp. Jeg håndmatet henne den første tiden. Thea hadde en helt spesiell mjauelyd som vi aldre kommer til å glemme, den var mer som en knirking enn mjau. Helt herlig pus.


Thea utviklet seg til ei stor jente, som sjarmerte alle som møtte henne. Hun ble stillt på Sunnmørskatten 22. september 2018. Der fikk hun god kritikk og EX1, dømmerene syns hun var supersøt.


En desember dag i 2018 skulle vi finne årets juletred. Da forsvant vår kjære Thea sporløst. Vi letet overalt etter henne, i flere uker. Nå er det godt så lang tid at vi må bare innse at hun er borte..


Thea var min yngste datter Alva sin bestevenn. Hun fikk sove i hennes seng. Dette er noe hele familien tar svært tung og hun vil bli dypt savnet.Se bilder, stamtavlen og hennes utstillingsresultater ved å trykke på "knappene":

154651785521111600_resized
144612888176290100_resized
1303586586_resized

Cindy


2007 - 2019

Farge: Skilpaddemasket

Kastrert

Kjære Cindy var eldste pusen våres i hjemmet og en ren prinsesse. Hun likte godt å ha selskap rundt seg. Kos var det beste. Hun var kraftig i kroppen og kompakt i pelsen.


Mer informasjon kommer..

152805338015777800_resized
149530501251076100_resized
_MG_1690-1

SnorreFødt: 30.05.2006

Rase: Neva scotia duck tolling retriver "toller"

Snorre varr av retriver gruppen "toller". Han var en meget lykkelig gutt med mye energi. Snorre gav oss stor gled, spesielt til min yngste datter da han alltid var med på leggingen. Listet seg trinn for trinn ned trappen etter hun hadde sovnet. Snorre var alltid i godt humør og ville gjerne ligge i fanget. Beste som finst var mat og leke med ball. Han hadde stor respekt for kattene og noen ganger trodde han nok han var en selv.


Mer informasjon kommer..

"Goodbye may seem forever. Farewell is like the end, but in my heart is the memories and there you will always be" - W.D

Copyright © 2009-2021 by Siw Røeggen Lødemel. All Rights Reserved

Følg oss