Nyheter

NO*Ped Alba

Hellig Birmaoppdrett

Nyheter

19. oktober 2020:


Nye bilder av NO*Ped Alba Sofia i hennes album. Vinterkåpen hennes begynder å komme frem nå, hun har arvet sin flotte pels fra hennes morfar Lord Oberon <318. oktober 2020:


Flere nye bilder av skjønne CH NO*Ped Alba Amora - SBI n 21 i hennes album. Hun fyller 10 år i januar 2021 <317. januar 2020:


Nytt bilde av Lapis i hans album. Tusen takk til Trude for fint bilde av han <3


Se bilder av Lea Isadora på facebook. Hun er datter av Of Jekima's Lord Oberon som var min tidligere avlshann. Lea og kullbror Timothy bor hos min søster Mona og fylte 8 år i juli 2020 <316. oktober 2020:


Nytt bilde av brødrene Lapis og Lazuli fra Jewelry kullet. Tusen takk til Ingo for det koselige bilde <314. oktober 2020:


Vi minner om at det er fortsatt mulig å delta i Norske Birmavenner (NBV) sin online utstilling. Du trenger ikke ver medlem av NBV for å delta. Innvitasjonene finner du på facebookgruppen vår. Trenger du noe hjelp så ta kontakt :-)12. oktober 2020:


Mi herlige og skjønne Dreamy Delena av Ontario - SBI n eller Pixie som vi kaller henne til hverdags ble 1 år lørdag. Hun utvikler seg meget flott. Stor og kraftig i kropp. Tett og kompakt pels som snart kommer i vinterkåpe. Meget flott hodeform og med et sjarmerendes veseen. Hun er enda i utviklig. Ser frem til kull med henne. Tusen takk igjen til oppdretter Turid Botten for denne god jenta <311. oktober 2020:


Nytt bilde av NO*Ped Alba Lazuli i hans album. Tusen takk til Ingo :-)10. oktober 2020:


Mange nye bilder av vår søte og matglade pappapus Zeus vom Perlenmeer*D - SBI c i hans album <3
Zeus er pappa til to kull allerede og venter sitt neste kull hos NO*Condotti's. Han skal også møte NO*Ped Alba Fia - SBI b når hun kommer i løp :-)9. oktober 2020:


Nydelig NO*Ped Alba Perle - SBI b fra Jewelry kullet 2020 er så heldig å få bo på fór hos min svigerinne og familien. De bor i nabohuset, så jeg for følge godt opp og se Perle sin utvikling <3Perle har fått ny plass under Avlskatter i menyen og eget album der nye bilder vil komme :-)


Nye bilder av NO*Ped Alba Safir, Lapis og Lazuli i deres album. Tusen takk til deres eiere for fine bilder av dem <3


Vi planlegger to kull til om ikke så lenge, er du interessert i pus fra NO*Ped Alba er du hjertelig velkommen til å ta kontakt. Les mer om kombinasjon og se stamtavler under Kull og Planer i menyen <38. oktober 2020:


Nye bilder av NO*Ped Alba Perle og NO*Ped Alba Turkis (Morris). Se også videoklipp på fb av Turkis <3

Tusen takk for flotte bilder, video og oppdatering <329. september 2020:


Norske Birmavenner (NBV) arrangerer ny online utstilling, her kan du delta selv om du ikke er medlem. Dette er en flott sjanse til å få tilbakemelding på din pus fra hele 6 forskjellige dommere. Ønsker du og delta, men usikker på noe så er det bare til å kontakte meg så hjelper jeg :-)
Se invitasjonen med informasjon på facebookgruppen.28. september 2020:


Nye bilder av CH Cinamon Boy av Ontario, NO*Ped Alba Felix og NO*Ped Alba Safir i deres album. Tusen takk til eierene for flotte bilder av dem <3 <327. september 2020:


Alle kattungene har flyttet og slått seg til ro i sine nye hjem. Jeg ønsker alle eiere og deres nye pelsbarn masse lykke til videre <3

Kjenner det ble bra tomt her i huset nå. Og ser frem til neste gang det blir kull :)

Se nye bilder av kattungene i deres album og videoklipp av noen av dem på facebook <3


Jeg blir utrolig gla for oppdatering om alle katter som er fra NO*Ped Alba eller har gått i avl hos meg. Sendt meg gjerne bilder/video av dem eller publiser selv på facebookgruppen :-DOppdatert planer, du er velkommen til å ta kontakt om du ønsker kattunge(r) fra NO*Ped Alba <322. september 2020:


I dag var jeg så heldig å fikk besøk av NO*Ped Alba Stream som fikk sin årlige helsesjekk og vaksine på klinikken. Det var til stor glede jeg fikk se hvor stor og flott han var blitt. Har tidligere gått i avl, men er kastrert nå. Han er lenger i kroppen en sin pappa, med kraftig benstamme. Flott tett pels og nydelig øyefarge. Elsker oppmerksomhet og kose. Sikkelig mammagutt <3 I dag var vekten på imponerende 5,4 kg <3


Se nye bilder av han i album <321. september 2020:


Nye bilder av CH NO*Ped Alba Amora i hennes album. Se videoklipp av henne og Zeus vom Perlenmeer*D på vår facebookgruppe :-)19. september 2020:


Pga vedlikehold hos MyCatDna har ikke DNA-resultatene på våres testet katter vist her på hjemmesiden. Det er nå lagt inn ny URL og link til PDF - fil er nå tilgjengelig :-)14. september 2020:


Nye bilder av vår flotte pappapus Zeus vom Perlenmeer*D - SBI c i hans album og video av han og alle pusene han bor sammens med på vår facebook gruppe <38. september 2020:


Nye bilder av NO*Ped Alba Sofia, CH NO*Ped Alba Amora og Zeus vom Perlenmeer*D i deres

album <36. september 2020:


Nye bilder av NO*Ped Alba Felix og CH Cinamon Boy av Ontario i deres ablum. Tusen takk til mamma og Werner for fine bilder av dem <3


Oppdatert kattungesiden :-)28. august 2020:


Nydelige Dreamy Delena av Ontario (Pixie) - SBI n er 10, 5 mnd nå. Hun utvikler seg meget flott. Kraftig benstamme som hun har etter begge foreldre. Stor i størrelse og flott tett pels. Hode er fin bredde og fin profil. Ørene og øynene er forsatt i utvikling. Nydelig pointfarge.
Vi var nesten litt skeptisk på øyenfargen for den blasset av og tok lang tid før den kom tilbake. Men oppdretter Turid Botten som har nesten 40 års erfaring som oppdretter fortalte den kommer. Og det har hun helt rett i. Men som vi alltid sier, dette kan Turid <3

Se nye bilder av henne i album.


Huskatten Sotus liker seg best ute på denne årstiden. Han blir 12 år til høsten. Sotus er i farge smoke og er på størrelse med en Maine Coon. Verdens snildeste og mest kosete huskatt er han <3

Se nye bilder av han i album :-)


Kattungene er 10 uker, se ny oppdatering på  deres side <326. august 2020:


I dag har vi hatt besøk av Ingeborg som tok bilder av kattungene. De er ikke helt klar enda. Mammapus ble også tatt bilder av, se bilder av NO*Ped Alba Mia i hennes album <322. august 2020:


Vi deltok i NBF only Virtual Cat Show (uoffisel), arrangert av Birmans USA. Dette var en betalt utstilling, der vi støtter Birman Heart Study Birman Heart Study drevet av Animal Care Trust ved Royal Veterinary College og Bria Fund for FIP Research opprettholdt av Winn Feline Foundation.Vi har hovedfokus på helse og temperament så dette syns vi at vi skulle bli med å støtte.


Zeus vom Perlenmeer*D og CH Cinamon Boy av Ontario (Koda) fikk flott tilbakemelding og plassering. Se resultatet deres under show i menyen og bilder av diplomene i albumene deres og i show album.

Zeus sine barn og Koda sin sønn fra NO*Condotti's deltok også. Zeus sine kattunger fikk fantastisk tilbakemeding :-)


Kreditt for resultatet skal også gå til oppdretterene Margarete E. Sackl og Turid Botten, som kattene sine linjer kommer i fra.13. august 2020:


Zeus vom Perlenmeer*D og hans venn NO*Condotti's Tarzan (sønn av Cinamon Boy av Ontario) tok over stua, se bilder i album og videoklipp på facebook :-)12. august 2020:


Nye bilder av CH NO*Ped Alba Amora - SBI n 21 i hennes album. Les på facebook om hennes møte med kullbror NO*Ped Alba Dono Dare - SBI n. De er begge over 9,5 år nå <310. august 2020:


Nye bilder av kattungene :-)7. august 2020:


Nye bilder av NO*Ped Alba Fia - SBI b og Kitzy ( CH (N)Slettmos My Beautiful Reward ) - SBI n 21 i deres album <36. august 2020:


Kattungene er over 7 uker, les mer på deres side :-)


Nye bilder av NO*Ped Alba Sofia - SBI b i hennes album <3 Sofia går i avl hos Ingeborg (NO*Condotti's) og har nettopp hatt sitt første kull med vår felles eigde Zeus vom Perlenmeer*D - SBI c <323. juli 2020:


I går kom resten av bedømmelsene fra online showet. Les resultatet til CH NO*Ped Alba Winter Princess, CH Cinamon Boy av Ontario og NO*Ped Alba Fia under show i menyen eller i deres album :-)22. juli 2020:


Se videoklipp av kattungene og flere av kattene som bor hos NO*Condotti'sfacebook :-)


Vi legger ofte ut på facebook gruppen først. Følg oss gjerne der, så får du siste nytt først :-)21. juli 2020:


Se videoklipp av pappa Zeus vom Perlenmeer*D - SBI c og bestevennen NO*Condotti's Tarzan - SBI b 21 på facebook. Tarzan er sønn av CH NO*Ped Alba Amora og CH Cinamon Boy av Ontario :-)

Nye bilder av han  i albumet hans.


Vi deltok i Wekattens sin online utstilling (uoffisiel). Der ble Kitzy (Slettmos My Beautiful Reward) eldste katt og Pixie (Dreamy Delena av Ontario) fikk BIV <3
Les bedømmelsene i albumet deres eller i show albumet :-)19. juli 2020:


I dag fikk vi flotte nye bilder av NO*Ped Alba Stream og NO*Ped Alba Sofia. Tusen takk til deres eiere <318. juli 2020:


Nye bilder av NO*Ped Alba Fia, Dreamy Delena av Ontario og kattungenes oldemor Kitzy i deres album :-)


Kattungene er over 4 uker og alle er reserverte. Les mer på deres side <3


Vi planlegger flere kull. Du er hjertelig velkommen til å ta kontakt om du ønsker å stå på uforpliktet venteliste :)15. juli 2020:


Nytt bilde av NO*Ped Alba Felix og bestefar til kattungene her CH Cinamo Boy av Ontario (Koda) i deres album. Se videoklipp av Felix på facebook :-) Tusen takkk til Mona for bildene og vidoen <311. juli 2020:


I dag fikk jeg nye bilder av NO*Ped Alba Selma på vår facebook gruppe. Kjempekoselig å få se bilder av henne <3


Send meg gjerne bilder eller del på facebook gruppen om du har pus fra NO*Ped Alba <310. juli 2020:


Kattungene er over 3 uker, les mer på deres side :-)


Vår kjære Zeus vom Perlenmeer*D - SBI c fikk bli med i studio i dag med Ingeborg. Se de nye bildene av han i hans album <37. juni 2020:


Vi har en sjokolademasket gutt ledig fra 2020 kullet, ta kontakt ved interesse. Vi planlegger også flere kull, du er velkommen til å ta kontakt om du vil stå på venteliste :-) Linjene er DNA-testet for alle kull kombinasjoner.


Nye videoklipp av Zeus vom Perlenmeer*D og resten av puseslekten hos NO*Condotti's på vår felles facebookgruppe.5. juli 2020:


Nye bilder av kattungene på deres side :-)3. juli 2020:


I dag fikk Zeus vom Perlenmeer sin årlige vaksinasjon og helsesjekk. Han veier i dag 4, 2 kg og holder  god vekt. Se bilder av han i albumet hans <3
1. juli 2020:


I dag er kattungene 2 uker. Les mer på deres side :-)


Vi har to ledige igjen fra dette kullet. Er du interessert i kattunge fra dette kullet er du hjertelig velkommen til å ta kontakt :-)

Skriv gjerne litt om deg/dere, om du ønsker katt til selskap eller også utstilling. Ingen katter fra dette kullet blir solgt videre i avl.30. juni 2020:


Lagt til nye bilder av pappapus Zeus vom Perlenmeer*D som har fått seg nye møbler <3

Se videoklipp på facebook.25. juni 2020:


Kattungene er blitt 1 uke, les mer på deres side <3


Nye bilder av CH NO*Ped Alba Winter Princess, Dreamy Delena av Ontario og Sotus i deres album :-)21. juni 2020:


Nye bilder av Delena, Fia, Eloise, Mia og Kitzy i deres album :-)17. june fødte NO*Ped Alba Mia seks nydelige kattunger. Pappa til kullet er Zeus vom Perlenmeer*D <3 Linjene er DNA-testet og fargeutfall er brun- og sjokolademasket.


Les mer om kullet på deres side under kull og planer i menyen over :-)


Vi har tre på venteliste. Om du ønsker kattunge fra oss er du hjertelig velkommen til å ta kontakt :)13. juni 2020:


Nye bilder av NO*Ped Alba Sofia som koser seg som mamma <310. juni 2020:


Det er ca en uke til terminen begynder og høy gravide NO*Ped Alba Mia skal ligge mage til mage med meg. Se nytt bilde av henne i album <3


Vis du er interesert i kattunge fra oss er du hjertelig velkommen til å ta kontakt :-)9. juni 2020:


I dag er vi svært stolt av CH NO*Ped Alba Amora - SBI n 21 fra vårt andre kull, hun tok i dag 2.plass (Senior klasse) i Norske Birmavenners digital utstilling <3
Se bilde med omtalen i hennes album og under show album i menyen.


Se bilder av Lea Isadora som er datter av Lord Oberon på vår facebook gruppe :-)31. mai 2020:


Nytt bilde av CH Cinamon Boy av Ontario (Koda) i hans album <330. mai 2020:


Nye bilder av CH NO*Ped Alba Amora  - SBI n 21 in her album <329. mai 2020:


Zeus vom Perlenmeer*D er en pus som virkelig nyter alt livet har å by på. Han syns pappatittelen er helt flott og tar statusen til nye høyder. Se bildene av han i album :-D


Vi er veldig glade for å fortelle at DNA -resultatet til Dreamy Delena av Ontario - SBI n er komt tilbake og hun er helt fri for de arvelige sykdommene som ble testet. I tilegg er hun bærer av dilusjonsgen. Og er blodtype A. Se hele resultatet under DNA-Test i menyen :-)28. mai 2020:


Nytt bilde av NO*Ped Alba Felix i hans album :-)27. mai 2020:


OBS! Jeg har hatt noe problem med telefonen min. Har du sendt tekst melding eller epost (mail) og ikke fått svar så er dette grunnen. Det er nå i orden og dere er velkomment til å skrive til meg på nytt :-)


Kontakt informasjon¨:


E-post (mail): siwrl@frisurf.no

Tlf: 970 96 63919. mai 2020:


Nye bilder av Zeus vom Perlenmeer*D - SBI c i hans ablum <317. mai 2020:


Gratulerer med dagen ! :-)


Ei annerledes feiring i år men vi skal kose oss uansett. NO*Ped Alba fikk eit lite klipp i musikkvidoen om Ivar Aasen som Runar Gudnason (SideBrok) har skreve om. Se ekstra godt etter fra 3.57 :-)


Se videoen her: https://www.youtube.com/watch?v=dbF_KRvIkVQ&feature=youtu.be&fbclid=IwAR05XAjcAgPBq3c3vmIhcYevIR5dDsRMtziv0061ddxmUc4pK7nwG0mdXu4
15. mai 2020:


I dag har vi den glede å fortelle at vi venter kull mellom NO*Ped Alba Mia - SBI n og Zeus vom Perlenmeer*D - SBI c i slutten av juni 2020. Om du er interessert i kattunge(r) fra oss er du hjertelig velkommen til å ta kontakt :-)  Vi har allerede venteliste på dette kullet. Se ultralyd bilde i Mia sitt album og videoklipp på vår fb gruppe. Se stamtavle på kullet under kull og planer i menyen <3


Nytt bilde av Dreamy Delena av Ontario - SBI n i hennes album :-)12. mai 2020:


Nye bilder av NO*Ped Alba Fia og Zeus vom Perlenmeer*D - SBI c i hans album. Se også videoklipp på vår facebook gruppe :-)


Nytt bilde av CH NO*Ped Alba Amora - SBI n 21 og NO*Ped Alba Sofia - SBI b i deres album <3


Nye bilder av NO*Ped Alba Stream som ble 4 år 30. april 2020. Tusen takk til Anita for de nydelige bildene <310. mai 2020:


I lag med NO*Condotti's har vi igjen DNA-testet tre til av våres katter. Og vi er svært glade for det flotte resultatet. Nå har vi publisert orginal testene og de kan leses slik vi ser dem. Ingeborg har også skrevet forklaring på norsk. Les mer om testen og se resultatet under DNA-test i menyen.2. mai 2020:


Vår søte Zeus vom Perlenmer - SBI c og NO*Ped Alba Sofia ble foreldre for første gang <3

Det er NO*Condotti's som har kullet. Vi ønsker dem alt godt videre <3


Ikke lenge igjen nå så ser vi om det blir kull her også :-)27. april 2020:


Nye bilder av NO*Ped Alba Sofia som starter termin i dag. Vi ønsker henne alt vell <3


Nytt bilde av Zeus vom Perlenmeer*D som koser seg med Welness Center fra Catit. Se også videoklipp av han på vår fb-gruppe :-)25. april 2020:


facebook gruppen vår kan du se bilde av to av Of Jekima's Lord Oberon barn, Lea Isadora og Timothy. De bor hos min søstrer Mona og fyller 8 år i juli 2020 <3 Vi har også delt bilder av Kitzy sin bror Alex. Alex bor hos min mor Lisbeth og Werner <324. april 2020:


Nye bilder av Zeus vom Perlenmeer*D - SBI c i hans album <323. april 2020:


Nye bilder av Delena, Fia, Mia og Eloise i deres album. Se videoklipp av Fia og Mia på vår fb- gruppe. Der har vi skreve litt om kattene :-)22. april 2020:


I dag hadde vi koselig besøk av Ingeborg som hjalp meg å plante og tok bilder av birmaene <3


Alle bildene vil komme etterhvert så vi får lastet dem opp. Bilder av Kitzy er lagt til i hennes album. Se også videklipp av Pixie (Delena) på vår fb-gruppe :-)19. april 2020:


Zeus vom Perlenmeer har vært på besøk hos oss. Og vi krysser fingrene for kull mellom han og NO*Ped Alba Mia i slutten av juni <3 Se nye bilder av Zeus i hans album.


Ønsker du en hellig birma kattunge fra oss er du hjertelig velkommen til å ta kontakt :-)

Les mer under kull og planer i menyen.15. april 2020:


Jeg var så heldig å få flere bilder av NO*Ped Alba Dono Dare. Se de fine bildene i hans album. Tusen takk til eier Kari Eva Løvik <312. april 2020:


Nye bilder av NO*Ped Alba Stream, NO*Ped Alba Sofia og CH NO*Ped Alba Amora i deres album. Tusen takk til deres eiere for fine bilder <3


Mange nye bilder av  Zeus vom Perlenmeer*D i hans album :-)


- Jeg setter stor pris på å få tilsendt bilder av puser fra NO*Ped Alba <37. april 2020:


Nye bilder av Zeus vom Perlenmeer*D - SBI c i hans album. Se også video av han på vår facebookgruppe <35. april 2020:


Nye bilder av CH NO*Ped Alba Amora - SBI n 21 i hennes album <34. april 2020:


Nye bilder av Zeus vom Perlenmeer og NO*Ped Alba Sofia i deres album <33. april 2020:


Nye bilder av pappapus CH CInamon Boy av Ontario (Koda) - SBI b i hans album. Tusen takk til min søster Mona som tok desse koselige bildene av han <331. mars 2020:


Nytt bilde av sjarmøren NO*Ped Alba Dono Dare - SBI n som er over 9 år nå. Tusen takk til Kari Eva Løvik for fint bilde av han <3


Nytt bilde av NO*Ped Alba Sofia i hennes album <329. mars 2020:


Se nye bilder av NO*Ped Alba Sofia - SBI b i hennes album :-)24. mars 2020:


Se video av Zeus som har fått seg vannfontene på vår facebookgruppe :-)23. mars 2020:


Vår kjære Zeus vom Perlenmeer - SBI c venter sitt første kull med NO*Ped Alba Sofia - SBI b i slutten av april. Sofia bor hos NO*Condotti's. Se den nydelige ultralyd videoen som ble tatt på klinikken min på vår felles facebookgruppe <3Det blir en liten stund til før det blir kull hos oss, se planer :-)22. mars 2020:


Gratulerer så mye med dagen til Vårkullet som ble 3 år i går <3


Se nye bilder av NO*Ped Alba Cari i hennes album. Tusen takk til Heidi for flotte bilder av henne<3


Se også videoklipp av den matglade Zeus vom Perlenmeer og hans bestevenn NO*Condotti's Tarzan på vår facebookgruppe :-)20. mars 2020:


Lagt til flere bilder av Zeus vom Perlenmeer og CH NO*Ped Alba Amora i deres album :-)18. mars 2020:


Herlige NO*Ped Alba Sofia er i NRR sitt blad Aristokatt, se bildene i albumet hennes <3

I går opprettet Ingeborg fra NO*Condotti's en morsom fotoserie på Facebook-gruppen vår. Det er ikke ment å være ufølsom. Men man må ha det gøy nå i disse innetider. Fortsett å holde deg frisk <3

Se nye bilder NO*Ped Alba Sofia, CH NO*Ped Alba Amora og Zeus vom Perlenmeer i albumene deres <315. mars 2020:


Nye bilder av NO*Ped Alba Sofia og CH NO*Ped Alba Amora i deres album <3


Se hvordan Zeus bruker innedagene på vår facebookgruppe. Nye bilder også i hans album <311. mars 2020:


Vår kjære Zeus vom Perlenmeer - SBI c fyller 1 år i dag. Zeus er født i Berlin og er fra oppdrettet Vom Perlenmeer. Vi er så utrolig takknemlige for denne skjønne pusen. Tusen takk til Margarete for tilliten du har vist oss og for muligheten til desse flotte linjene<3


Zeus feirer med nye leker og får noe ekstra til middag i dag. Gratulerer med dagen Zeus, vi er kjempe gla i deg <3 Se nye bilder av han i album og videoklipp på vår fb - gruppe.8. mars 2020:


I går hadde vi hyggelig besøk av Ingeborg. Det ble mest prating, men fikk tatt noen nye bilder av Kitzy, Sotus, Pixie, Fia og Mia. Se bildene i deres album :-)3. mars 2020:


Gratulerer med dagen til Alvas Choice kull 2019 som er 1 år i dag. Se nye bilder av NO*Ped Alba Fia, Mia og Sofia i deres album <3


Nytt bilde av Cinamon Boy av Ontario i hans album <323. februar 2020:


Nytt bilder av NO*Ped Alba Mia og Dreamy Delina av Ontario i deres album <321. februar 2020:


Nye bilder av Zeus vom Perlenmeer i hans album <320. februar 2020:


Nå er Dreamy Delina av Ontario, NO*Ped Alba Fia og Mia lagt til i Pawpeds. Og vi kan nå se stamtavlene på kommende kull :-)


Zeus vom Perlenmeer og hans gode venn NO*Condotti's Tarzan ( sønn av Cinamon Boy av Ontario) har fått seg flott lekerom. Se videoklipp på vår fb -gruppe :-)16. februar 2020:


Nå kan du se coat panel (pelsfarge, kappetype) og morfologi fra DNA-testen som ble tatt. Der noe er individuelt per katt og andre genetiske ting. Kanskje mest interessant for oppdretterne. Her viser hvilken type pels de har og fargene som følger med hver katt som ble testet. Og mutasjoner som kan gi korte haler som bobtail, hadde ingen av kattene som ble testet det. Blodtype ble også inkludert i testen. Se resultatene under dna-test i manyen.12. februar 2020:


Nye bilder av CH NO*Ped Alba Amora <311. februar 2020:


Nye bilder av NO*Ped Alba Sofia, NO*Ped Alba Selma, NO*Ped Alba Stream. Takk til deres eiere for flotte bilder av dem <3


Lagt til nytt bilde av Pixie, Mia og Eloise <3


Nye bilder av Zeus vom Perlinmeer og videoklipp av han og Sofia på vår fb - gruppe <37. februar 2020:


CH Cinamon Boy av Ontario (Koda) fikk i dag besøk av en fremmed katt, da ble det duett. Se bildene i hans album. Takk til Werner for de artige bildene:-)


I anledning morsdag og vår yngste datters bursdag har vi både mamma og min søster Mona på besøk. Mona har tatt nye bilder av NO*Ped Alba Fia, NO*Ped Alba Mia og Dreamy Delina av Ontario. Se de fine bildene i deres album <32. februar 2020:


Se ny bilder av CH Cinamon Boy av Ontario (Koda) og NO*Ped Alba Felix i deres album. På vår fb- gruppe kan du se videoklipp av Koda og bilder av Kitzy sin bror Alex :-)30. januar 2020:


Gratulerer med dagen til February Feries kullet som er 2 år i dag <325. januar 2020:


Se de flotte studiobildene av NO*Ped Alba Fia, NO*Ped Alba Fia og Zeus vom Perlenmeer i deres album :-)22. januar 2020:


I dag har vi vært i studio i lag med NO*Condotti's. Vi fikk mange fine bilder. Se smakebit på vår fb-gruppe :-)19. januar 2020:


Gratulerer med dagen til Adora, Amora og Dono Dare fra mitt andre kull som er 9 år i dag <3


Nye bilder av NO*Ped Alba Fia og Dreamy Delina av Ontario i deres album. Se videoklipp av Delina og NO*Ped Alba Mia på vår fb-gruppe :-)15. januar 2020:


Nydelig Dreamy Delena av Ontario, eller Pixie til vanlig, har funnet seg godt til rette etter den strabasiøse turen til Sunnmøre. En helt herlig katt, elsker å kose og ligge i fang og byr opp til lek med de andre kattene og har passet en influensasyk matmor. Gamlemor Kitzy har lagt sin elsk på henne, og vasker og steller på henne.Tusen hjertelig takk for denne juvelen Turid. Som Alva sa etter første møtet «ej elska henne no <312. januar 2020:


I går var Zeus vom Perlenmeer i studio. Han syns det var så kjekt, koste med alt han komm over. Han var 10 mnd i går <3


Se også de flotte bildene av NO*Ped Alba Sofia som også var med i studio. Hun trivdes godt som modell <38. januar 2020:


Lagt til nytt bilde av NO*Ped Alba Mia som er over 10 mnd nå :-)6. januar 2020:


Nye bilder av CH NO*Ped Alba Amora og NO*Ped Alba Sofia i deres ablum. Sofia er 3 kg i dag <3


Nye bilder av Zeus vom Perlenmeer - SBI c i hans album. Han har en vekt i dag på 4 kg :-)5 januar 2020:


Jeg blir alltid glad for bilder av kattene fra NO*Ped Alba. Send gjerne bilder til meg på facebook eller mail: siwrl@frisurf.no    :-)


Vår kjære tidligere avlshann Koda kom på forsiden av Birmaposten (Norske Birmavenner sitt blad). Se bilde i hans album :-)3. januar 2020:


NO*Ped Alba Fia, Mia og Sofia er 10 mnd i dag. Se nye bilder av Sofia i hennes album <31. januar 2020:


Dette året har gitt oss så mye. Nye alvskatter, nye bekjentem, fine utstillingsresultater og herlige kull. Vi ser frem til det nye året med kull planer med våres nye avlskatter <3


Om du er interessert i kattunge fra oss, ta gjerne kontakt. Se nyttårsbilde på facebook gruppen vår :-)


Ønsker alle et riktig godt nyttår !26. desember 2019:


Nye bilder av Zeus vom Perlenmeer - SBI c i hans album <3


Vi har også fått flotte bilder av NO*Ped Alba Solitare, NO*Ped Alba Selma, NO*Ped Alba Sofia og NO*Ped Alba Amora. Tusen takk til deres eiere <3


Ønsker alle en forsatt god jul🎅18. desember 2019:


Nå er Zeus vom Perlenmeer - SBI c sin stamtavle lagt til :-)16. desember 2019:


Nye bilder av Zeus vom Perlenmeer - SBI c i hans album :-)15. desember 2019:


Zeus er blitt 9 mnd og blir større og større. Han favoriserer desember månden med alt det gode den har og by på. Favoritten til nå er edamer ost :-) Se bilder av han i album og videoklipp på vår fb-gruppe.


Vi har oppdatert flere av sidene her på hjemmesiden.5. desember 2019:


Hektiske dager på klinkken og i hverdagen gjør at jeg ikke har deltatt mye på utstilling. Men utrolig kjekt når jeg først har muligheten. Årets katte-lister er nå lagt ut. Vi har barre deltatt 3 dager på to forskjellige utstillinger. Men morro uansette å se uttellingen :-)

( Det er sammenlagt resultat fra de 3 beste utstillingene på et år som gir resultat på årets katte-lister )


Katt:

EMS:

Antall utstillinger i år:

Klasse:

Resultat rase og farge:

Resultat rase:

Poengsum:

CH Cinamon Boy av Ontario

SBI b

1

Kastrat

2. plass

43. plass

186,0000

NO*Ped Alba Fia

SBI b

2

Ungdyr

6. plass

65. plass

266,0000

CH NO*Ped Alba Winter Princess

SBI n

Kun 1 dag

Kastrat

5. plass

20. plass

93,0000

NO*Ped Alba Sofia

SBI b

1

Ungdyr

13. plass

136. plass

176,0000

Copyright © 2009-2020 by Siw Røeggen Lødemel. All Rights Reserved

Følg oss