Nyheter

Hellig Birmaoppdrett

Nyheter

5. desember 2021:


Nye bilde av NO*Ped Alba Lapis og Lazuli <3


Nye bilder av CH Cinamon Boy av Ontario (Koda) og NO*Ped Alba Felix <3


Fikk så artig bilde av NO*Ped Alba Safir som har fanget mus :-D


Nye bilder av NO*Ped Alba Cornflower Blue og NO*Ped Alba Velvet Blue i deresalbum <3


14. november ble gamlemor Kitzy 13 år :-)


Nye bilde  av Pixie og Zeus i deres album <3


Gratulerer til NO*Ped Alba Winter Princess og hennes kull (Vinterkullet) som ble 8 år i går <3OBS! Hjemmesiden blir først oppdatert på vår facebookgruppe. Følg oss der for nyheter først :-)11. november 2021:


Vi har hatt en hyggelig Bergenstur i lag med NO*Condotti's. Vi feriet både 11 år og 10 år som oppdretter, besøkte puseslekt og deltok på utstilling. Ingeborg hadde med seg to av CH Cinamon Boy av Ontario sine døtre, bl.a NO*Ped Alba Sofia - SBI b. Jeg fikk endelig muligheten til å stille siste tilskudd, NO*Ped Alba Cornflower Blue (Blomst) - SBI b. Begge to fikk fine bedømmelser <3


Vi var også på besøk hos PR NO*Condotti's Maximus som er sønn av Of Jekima's Lord Oberon. Eierene ble med oss på utstilling og var til stor hjelp for oss :-)


Sofia resultat:
CAC x 2 med fin bedømmelse. Klasse 9.


Blomst resultat:
EX1 x2 med veldig fin og lovendes bedømmelse. Klasse 12.


Se nye bilde og resultater under show i menyen.


Tusen takk for kake og litt til Vivian m /fam :-)26. oktober 2021:


Nye bilder av Koda, Topas, Indigo Blue, Velvet Blue og Cornflower Blue i deres album. Tusen takk til deres eiere for fine bilder :-)


Se video av Lord Obreons sønn på facebook.


Vi har planer om flere kull denne vinteren. Ta kontakt ved interesse.25. september 2021:


Nye bilder av Zeus, Fia og Kitzy i deres album :-)20. september 2021:


Nytt bilde av NO*Ped Alba Lazuli and Lapis i deres abum. Fint bilde som eier Ingo har tatt :-)


Send meg gjerne bilder om du har pus(er) fra NO*Ped Alba eller publiser selv på vår fb-gruppe :-)17. september 2021:


I helgen har vi hatt koselig besøk på hytten vår av oppdretterene Turid Botten og Inger Olsen. Lørdagskveld sammles vi i lag med Ingeborg (NO*Condotti's) med koselig katteprat. Søndag var vi klare for utstilling. Jeg fikk ikke mulighet til å delta med katter denne gangen. Men i steden var jeg dommerassistent for Steven Jones. Dette var både lærerikt og intressant. Her fikk jeg se andre raser og flere birma på nærthold. Ingeborg deltok med datter av vårt tidligere avlshann Koda, Athena ble BIV begge dager. Ekstra kjekt var det å få holde Cairo som er sønn av Zeus og Sofia i panel.


Takk for kjekk dag i lag med dere alle. Og til Sunnmørskatten for en herlig utstilling. Vi ser frem til å delta neste gang :-)


Se bilder under show i menyen.2. august 2021:


Litt forsinket oppdatering her da både jeg og webmaster har hatt noe ferie. Men nå kommer det oppdatering :-)

Husk at vi ofte oppdaterer facebook gruppen vår først

.

Nye bilder av NO*Ped Alba Lapis og Lazuli i deres album <3


Nye bilder av NO*Ped Alba Felix og CH Cinamon Boy av Ontario. Se også videoklipp på fb <3


Nye bilder av NO*Ped Alba Perle - SBI b i hennes album <3


Kullsiden er oppdatert <325. juni 2021:


Oppdatert kattungesiden <3


Nye bilder av Kitzy og Eloise i deres album :-)12. juni 2021:


Nye bilder av kattungene <326. mai 2021:


Oppdatert kattungesiden :-)17. mai 2021:


I dag mottok vi en hyggelig hilsen fra CH Cinamon Boy av Ontario (Koda) - SBI b og NO*Ped Alba Felix - SBI n på Norges nasjonaldag. See bildene i album og videoklipp på facebook. Tusen takk til min søster Mona <3


Følg oss gjerne på facebook og få de første oppdateringene :-)


Med ønske om en flott dag og feiring til dere alle. Gratulerer med dagen :-D16. mai 2021:


Nye bilder av kattungene :-)9. mai 2021:


Nye bilder av kattungene, les mer på deres side :-)


Jeg har fått nye bilder av skjønneste NO*Ped Alba Topas. Tusen takk til eier Stian for herlige bilder som du kan se i albumet <330. april 2021:


Gratulerer med dagen til Current Situation kullet som er 5 år i dag :-D

Tusen takk Anita for de fine bildene av Stream <328. april 2021:


Fia har endelig fått sitt første kull. De har nå fått sin egen side som du kan lese mer om dem og vil bli lagt inn mer informasjon med ukene hos meg <3

OBS! Det kan ta noe tid før alle sidene vises fra nettleser til nettleser.


Av og til er det riktig tøft å være oppdretter. Søndag var Pixie urolig og jeg tenkte at nå er hun i gang. Vi lå mage mot mage og jeg kjente at den lille sparket. Mot kvelden ble hun roligere, og i to-tretida begynte hun å slikke seg bak, og jeg så litt blod. Veer startet noen timer seinere, men det trakk ut. Jeg kjente at det var full åpning og et lite hode, så hun fikk veestimulerende, men hun klarte ikke å få presset kattungen ut, jeg fryktet også at den var død, da er det ofte ekstra vanskelig. Så da var det bare å dra på klinikken igjen og utføre nok et keisersnitt på min egen pusekatt. Og det var som jeg fryktet, den lille var død. Det var en stor flott og velskapt hannkatt på 115 gram, og jeg tror at størrelsen kombinert med at den var død gjorde det vanskelig å fødes på normalt vis.
Pixie fikk lukte og stelle den lille når hun våknet, og den som sier at dyr ikke har følelser skulle hørt og sett henne da hun forstod den var død. Det triste blikket og det såre mjauet var hjerteskjærende. Hun ville helst bare ligge i fanget mitt og få trøst. På kvelden fikk hun være med når jeg stelte Fias tre små, og hun la seg sammen med de. Den ene ungen la seg hos henne, og det var nok en god trøst for henne. Hun «stjal» den faktisk med seg, men mor Fia hentet den tilbake, og Pixie har roet seg ned nå, og er sitt gode gamle jeg. Hun er supersprek, eter godt og leker, hopper og spretter, selv om hun også har et arr på magen. Hun kommer nok til å bli en god tante for Fias småtroll <3
Det Pixie vil bli parret igjen når hun er klar for dette, med samme kombinasjon.17. april 2021:


Nye bilder av de kommende mødrene NO*Ped Alba Fia - SBI b og Dreamy Delena fra Ontario (Pixie) - SBI n i deres album. Se også "behind the scenes" bilder som min venninde Siv Røed tok av oss, de ligger på vår facebookgruppe :-D


Ja nå er det like rundt fødsel for både Fia og Pixie, og som jeg gleder meg <3


Fia har en nydelig lang fluffy pels. Veldig lik kullsøster Sofia i pels. Med fin sjokoladefarge. Kraftigbenstamme etter pappa. Sjarmerendes søt profil. Vennlig og kosete. Fia sitt første kull er like rundt hjørnet. Pappa til kullet er Zeus vom Perlenmeer*D - SBI c <3


Pixie er et sikkelig sjarmtroll. Aktiv, selvstendig og leken hunnkatt. Stor av størrelse og kraftig i kroppen. Kompakt fluffy pels med dyp kontrast. Hun venter kull med NO*Condotti's Tarzan - SBI b 21 <315. april 2021:


Nye bilder av veteran pusen Kitzy i hennes album. Hun var min første birma og starten på oppdrettet. I dag er det hennes barnebarn og oldebarn som går i avl. Se bildene i hennes album <314. april 2021:


I dag hadde vi besøk av Ingeborg som tok bilder av pusene. De blir lagt ut etter hvert som hun er ferdig med dem. Se bildene hun tok av Sotus i hans album og videoklipp på facebook <313. april 2021:


Nye bilder av NO*Ped Alba Cari. Hennes kull ble 4 år i mars <3


Sunnmørskatten avhold fotokonkurranse og NO*Ped Alba Fia vant kategorien "Droningen av Sunnmørskatten". Se bilde og tekst i hennes album <3 Det er ikke lenge igjen til hennes første fødsel og som jeg gleder meg <3


Nye bilder av pappapus Zeus og videoklipp på facebook <3


Nye bilder av NO*Ped Alba Perle i hennes album <3


Nytt bilde av NO*Ped Alba Steam i hans album <325. mars 2021:


Nytt bilde av skjønningen NO*Ped Alba Topas som er blitt over 9 mnd. Han er stor og tung. Med rundt fint hode, søt profil og pointfargen kommer flott <324. mars 2021:


Ny ultralyd er tatt av Dreamy Delena av Ontario (Pixie) - SBI n og jeg har stor glede ved å fortelle at det ser ut ttil at hun har tre kattunger <3


Jeg kunne ikke helt slå meg til ro med at hun bare hadde en kattunge som jeg såg første gang, for Pixie har fått så stor mage. Første gang hadde hun mye urin i blæren som gjor det ble vanskelig å se rundt. Så de andre låg nok skjult. Se nye bilder i Pixie sitt album.


Rundt 23. april 2021 forventer jeg nedkomst. Far til kullet er NO*Condotti's Tarzan - SBI b 21. Begge foreldre er DNA-testet. Forventet farger er Brun - SBI n, Blå - SBI a, Bruntabby - SBI n 21 og Blåtabby - SBI a 21.


Ønsker du kattunge fra et av de kommende kullene, er du hjertelig velkommen til å ta kontakt :-)12. mars 2021:


I går tok vi ultralyd av både NO*Ped Alba Fia - SBI b og Dreamy Delena av Ontario (Pixie) - SBI n. Og begge to er drektige <3
Fia og Zeus vom Perlenmeer*D - SBI c ser ut til å vente 3 små rundt 15 april, mens hos Pixie og NO*Condotti’s Tarzan - SBI b 21 så jeg et enebarn, nedkomst rundt 20 april. Nå er ikke ultralyd helt pålitelig når det gjelder antall, så jeg kommer til å ta røntgen rundt ei uke før nedkomst for å vite helt sikkert hvor mange kattunger det er. Se bilder av ultralyden i deres album.

Alle foreldre til kommende kull er DNA-testet. Les mer og se stamtavlene under planer i menyen.


Er du interessert i kattunge fra oss, er du hjertelig velkommen til å ta kontakt :-)11. mars 2021:


Gratulerer så mye med dagen til vår søte tyske avlshann Zeus vom Perlenmeer*D som fyller 2 år i dag . Nye bilder av han i albumet hans <39. mars 2021:


Nye bilder av CH NO*Ped Alba Amora - SBI n 21 i hennes album <3


Se også videoklipp av Cinamon Boy av Ontario - SBI b på vår facebookgruppe :-)3. mars 2021:


I dag er Alvas Choice kullet 2 år. Gratulerer så mye Fia, Mia og Sofia <3


Nye bilder av Fia og vår avlshann Zeus vom Perlenmeer*D som har vært her på besøk. Vi krysser fingrene for kull <3


Nye bilder av Sofia og Amora i deres album <3


Nytt bilde av NO*Ped Alba Winter Princess som bor hos min eldste datter Mathea i Ålesund <3


Nytt bilde av Lazuli som fekk sitt første bad. Og av både han og broren Lapis <3


Nytt bilde av Turkis som har arva mammas nydelige auge <3


Mange takk for flotte bilder, alltid koselig å motta <3Oppdateringene kommer først på facebookgruppen vår, så følg oss gjerne der :-)17. februar 2021:


Dreamy Delena av Ontario (Pixie) er fortsatt på besøk hos NO*Condotti's Tarzan. Dette er første gang for begge så de har litt å lære. Løpe var ikke helt på topp når hun kom på besøk til Tarzan. Så det er først nå de prøver. Se nye bilder av henne i album og videoklipp på facebook.16. februar 2021:


Nye bilder av NO*Ped Alba Perle - SBI b i hennes album. Tusen takk for bilde Lene <312. februar 2021:


Dreamy Delena av Ontario (Pixie) - SBI n er på besøk hos NO*Condotti's Tarzan - SBI b 21. Se video på facebook :-)11. februar 2021:


Endelig løpetid.. NO*Ped Alba Fia har fått besøk av Zeus vom Perlenmeer*D. Og i morgen skal Dreamy Delena av Ontario på besøk til NO*Condotti's Tarzan. Ta kontakt om du er interessert i kattunge :-)6. februar 2021:


Nye bilder av NO*Ped Alba Lazuli og Lapis i deres album. Tusen takk til Ingo for flotte bilder av dem <3


Jeg blir veldig glad får å få tilsendt bilder av puser fra NO*Ped Alba. Send gjerne <33. februar 2021:


Gratulerer så mye til CH Cinamon Boy av Ontario (Koda) - SBI b som er 6 år i dag <3
Mona tok fine nye bilder av han lørdag. Se dem i albumet hans :-)30. januar 2021:


Gratulerer med så mye med dagen til February Fairies kullet som er 3 år i dag :-D


Nye bilder av bursdagsgutten Felix <326. januar 2021:


Nye bilder av NO*Ped Alba Sofia og CH NO*Condotti's Amora <3


NO*Ped Alba Mia - SBI n har fått seg nytt hjem og stor-trives. Kjenner det ble tomt her i huset uten henne, men jeg vet hun har det godt nå <319. januar 2021:


I dag er My Beautiful Reward kullet 10 år, gratulerer så mye til CH NO*Ped Alba Amora, NO*Ped Alba Dono Dare og NO*Ped Alba Adora <3


Se nye bilder av Dono i deres album. Tusen takk for flotte bilder Kari, så kjekt å se han <318. januar 2021:


Nye bilder av Zeus vom Perlenmeer*D som satt barnevakt for sine to gutter hos NO*Condotti's. Zeus har nok forstått hvor mye arbeid det er på mødrene :-D


Nye bilder av NO*Ped Alba Lapis og Lazuli som er blitt 7 mnd alt. Lapis er høyt og lavt, svært aktiv gutt. Lazuli er kosegutt, men er gjerne med på leken en stund. Tusen takk for oppdatering og bilder Ingo :-) <317. januar 2021:


Nye bilder av NO*Ped Alba Perle og CH NO*Ped Alba Amora i deres album. Tusen takk for flotte bilder av dem <3


NO*Ped Alba Mia er tatt bort under avlskatter i menyen. Alle bildene er flyttet til kattungealbumet og evt. nye bilder vil bli lagt til der :-)16. januar 2021:


Jeg må dessverre finne et nytt hjem til NO*Ped Alba Mia. Hun er brunmasket, og er en kjempefestlig pus, og er både snill og kjælen og veldig god med oss tobeinte, men også sjefete og bøllete med de andre i flokken og lager mye uro her, spesielt rundt løpetid. Jeg har derfor kastrert henne, og legger henne nå ut for salg. Hun blir to år i mars, passer nok best sammen med maks en katt til. Hun ble operert for ei uke sida, og jeg merker allerede nå at hun er mye mer omgjengelig med de andre kattene, så jeg er nesten på nippet til å ombestemme meg, for hun er den artigste katten jeg har, med den søteste mjauing du kan tenke deg<3
Men som oppdretter må jeg være fornuftig og tenke på Mias beste, og ikke alle katter passer å bo i et oppdrett. Hun liker også mye oppmerksomhet, så å slippe å dele den med så mange andre katter hadde nok passet henne bra, og en god musejeger er hun også, trenger ikke musefelle her i huset. Hun pleier å få ta seg en liten luftetur selv, men går aldri langt unna. Send meg en mail om du er interessert, så får du vite pris der. Det følger selvfølgelig stamtavle, vaksine, chip og helseattest. Hun egner seg ikke for utstilling, har hatt ett kull.9. januar 2021:


Godt Nyttår !


Vår kjære skjønne avlshann Zeus vom Perlenmeer*D koser seg med barna sine hos NO*Condotti's. Se de koselige videoene på vår facebook gruppe <3


Nye bilder av NO*Ped Alba Lapis og Lazuli. Tusen takk til Ingo og Trude for koslige bilder <3


Nye bilder av NO*Ped Alba Safir - SBI n i hennes album. Tusen takk til Jens Petter for de fine bildene <3


Send meg gjerne bilder om du har katt fra NO*Ped Alba <329. desember 2020:


Jeg la ut en julehilsen på facebook. Håper alle har hatt en fin julfeiring. Ønsker dere alle fine og friske dager videre <3


Nye bilder av alle kattene i deres album. Og nye bilder av Topas og Perle i deres album. Tusen takk for fine bilder <321. desember 2020:


Sjarmtrollet Dreamy Delena fra Ontario - SBI n eller Pixie som hun blir kalt til daglig er over 1 år og vi ser frem til fremtidige kull <3 Hun er klar hver morgen til frokost og kaffe sammen med meg. Hun er veldig leken, selvstendig og og elsker kos. Hun har en fin tung kropp, dyp kontrast i pontfarge og kompakt fluffy pels <3 Se mange nye bilder av henne i album <3


Noen nye bilder av min første birma Kitzy. Hun nyter kastrat livet og er ikke langt unda meg. Kitzy elsker kos og sjefer over hjemmet <320. desember 2020:


Nye bilder av NO*Ped Alba Felix som jeg var på besøk hos sist helg. Han er svært gla i lek og han og min yngste datter Alva stor-koset seg <3


Ingeborg var her på besøk torsdag og tok mange bilder. Bildene av NO*Ped Alba Fia og NO*Ped Alba Perle er lagt ut nå i deres album <3


Fia har et nydelig uttrykk, flott tung og fluffy pels. Den flotte øyefargen er dypere i virkligheten enn den vises på bildene, som hun har etter besteforeldrenen Kitzy og Obi. Vi venter forsatt på løpetid så hun får sitt første kull med vår tyske hannkatt Zeus vom Perlenmeer*D <3


Perle utvikler seg veldig fint og har blitt en skjønn jente på 6 mnd. Masken og fargen er fin for alder. Uttrykk etter pappa Zeus, bestefar Koda i oppførsel og lang tung kropp etter mamma Mia. Øyefargen ser ut til å komme tilbake og det blir spennendes å se hennes videre utvikling. Og forhåpentligvis på utstilling neste år (alle utstillinger ble stengt og ikke avholdt grunnet covid-19)<39. desember 2020:


Skjønningen NO*Ped Alba Topas - SBI b er det mye morro med. Fikk et artig bilde der han hadde sneket seg inn i skapet der søpla er :-D Se det i albumet til kullet.
Tusen takk til Stian for bilde, alltid like koselig å få tilsendt bilder<37. desember 2020:


Nye bilder av pappa Zeus vom Perlenmeer*D i hans album. Se også videoklipp fra samme dag som tidligere ble lagt ut på facebookgruppen <34. desember 2020:


Gratulerer med dagen mi nydelige CH NO*Ped Alba Winter Princess - SBI n og hennes kull. 7 år og senior nå <325. november 2020:


Nye bilder av NO*Ped Alba- Perle, Stream, Lazuli og Lapis i deres album. Tusen takk for de fine bildene <320. november 2020:


Gratulerer så mye til mi kjære Kitzy som er blitt 12 år <3 Hilser til hennes søsken <316. november 2020:


<<Morgenstund har gull i munn<3 >> Dreamy Delena av Ontario (Pixie) - SBI n trenger masse kos, og elsker å ligge i fanget. Fast morgenritual er kaffe og Pixiekos. Se nye bilder av henne i albumet.10. november 2020:


Se nye bilder av mi skjønne NO*Ped Alba Fia - SBI b i hennes album <3


Vår kjære Zeus vom Perlenmeer*D - SBI c ble pappa på selveste farsdagen til to gutter hos NO*Condotti's. Vi håper det snart blir løp på jentene her også :-)19. oktober 2020:


Nye bilder av NO*Ped Alba Sofia i hennes album. Vinterkåpen hennes begynder å komme frem nå, hun har arvet sin flotte pels fra hennes morfar Lord Oberon <318. oktober 2020:


Flere nye bilder av skjønne CH NO*Ped Alba Amora - SBI n 21 i hennes album. Hun fyller 10 år i januar 2021 <317. januar 2020:


Nytt bilde av Lapis i hans album. Tusen takk til Trude for fint bilde av han <3


Se bilder av Lea Isadora på facebook. Hun er datter av Of Jekima's Lord Oberon som var min tidligere avlshann. Lea og kullbror Timothy bor hos min søster Mona og fylte 8 år i juli 2020 <316. oktober 2020:


Nytt bilde av brødrene Lapis og Lazuli fra Jewelry kullet. Tusen takk til Ingo for det koselige bilde <314. oktober 2020:


Vi minner om at det er fortsatt mulig å delta i Norske Birmavenner (NBV) sin online utstilling. Du trenger ikke ver medlem av NBV for å delta. Innvitasjonene finner du på facebookgruppen vår. Trenger du noe hjelp så ta kontakt :-)12. oktober 2020:


Mi herlige og skjønne Dreamy Delena av Ontario - SBI n eller Pixie som vi kaller henne til hverdags ble 1 år lørdag. Hun utvikler seg meget flott. Stor og kraftig i kropp. Tett og kompakt pels som snart kommer i vinterkåpe. Meget flott hodeform og med et sjarmerendes veseen. Hun er enda i utviklig. Ser frem til kull med henne. Tusen takk igjen til oppdretter Turid Botten for denne god jenta <311. oktober 2020:


Nytt bilde av NO*Ped Alba Lazuli i hans album. Tusen takk til Ingo :-)10. oktober 2020:


Mange nye bilder av vår søte og matglade pappapus Zeus vom Perlenmeer*D - SBI c i hans album <3
Zeus er pappa til to kull allerede og venter sitt neste kull hos NO*Condotti's. Han skal også møte NO*Ped Alba Fia - SBI b når hun kommer i løp :-)9. oktober 2020:


Nydelig NO*Ped Alba Perle - SBI b fra Jewelry kullet 2020 er så heldig å få bo på fór hos min svigerinne og familien. De bor i nabohuset, så jeg for følge godt opp og se Perle sin utvikling <3Perle har fått ny plass under Avlskatter i menyen og eget album der nye bilder vil komme :-)


Nye bilder av NO*Ped Alba Safir, Lapis og Lazuli i deres album. Tusen takk til deres eiere for fine bilder av dem <3


Vi planlegger to kull til om ikke så lenge, er du interessert i pus fra NO*Ped Alba er du hjertelig velkommen til å ta kontakt. Les mer om kombinasjon og se stamtavler under Kull og Planer i menyen <38. oktober 2020:


Nye bilder av NO*Ped Alba Perle og NO*Ped Alba Turkis (Morris). Se også videoklipp på fb av Turkis <3

Tusen takk for flotte bilder, video og oppdatering <329. september 2020:


Norske Birmavenner (NBV) arrangerer ny online utstilling, her kan du delta selv om du ikke er medlem. Dette er en flott sjanse til å få tilbakemelding på din pus fra hele 6 forskjellige dommere. Ønsker du og delta, men usikker på noe så er det bare til å kontakte meg så hjelper jeg :-)
Se invitasjonen med informasjon på facebookgruppen.28. september 2020:


Nye bilder av CH Cinamon Boy av Ontario, NO*Ped Alba Felix og NO*Ped Alba Safir i deres album. Tusen takk til eierene for flotte bilder av dem <3 <327. september 2020:


Alle kattungene har flyttet og slått seg til ro i sine nye hjem. Jeg ønsker alle eiere og deres nye pelsbarn masse lykke til videre <3

Kjenner det ble bra tomt her i huset nå. Og ser frem til neste gang det blir kull :)

Se nye bilder av kattungene i deres album og videoklipp av noen av dem på facebook <3


Jeg blir utrolig gla for oppdatering om alle katter som er fra NO*Ped Alba eller har gått i avl hos meg. Sendt meg gjerne bilder/video av dem eller publiser selv på facebookgruppen :-DOppdatert planer, du er velkommen til å ta kontakt om du ønsker kattunge(r) fra NO*Ped Alba <322. september 2020:


I dag var jeg så heldig å fikk besøk av NO*Ped Alba Stream som fikk sin årlige helsesjekk og vaksine på klinikken. Det var til stor glede jeg fikk se hvor stor og flott han var blitt. Har tidligere gått i avl, men er kastrert nå. Han er lenger i kroppen en sin pappa, med kraftig benstamme. Flott tett pels og nydelig øyefarge. Elsker oppmerksomhet og kose. Sikkelig mammagutt <3 I dag var vekten på imponerende 5,4 kg <3


Se nye bilder av han i album <321. september 2020:


Nye bilder av CH NO*Ped Alba Amora i hennes album. Se videoklipp av henne og Zeus vom Perlenmeer*D på vår facebookgruppe :-)19. september 2020:


Pga vedlikehold hos MyCatDna har ikke DNA-resultatene på våres testet katter vist her på hjemmesiden. Det er nå lagt inn ny URL og link til PDF - fil er nå tilgjengelig :-)14. september 2020:


Nye bilder av vår flotte pappapus Zeus vom Perlenmeer*D - SBI c i hans album og video av han og alle pusene han bor sammens med på vår facebook gruppe <38. september 2020:


Nye bilder av NO*Ped Alba Sofia, CH NO*Ped Alba Amora og Zeus vom Perlenmeer*D i deres

album <36. september 2020:


Nye bilder av NO*Ped Alba Felix og CH Cinamon Boy av Ontario i deres ablum. Tusen takk til mamma og Werner for fine bilder av dem <3


Oppdatert kattungesiden :-)28. august 2020:


Nydelige Dreamy Delena av Ontario (Pixie) - SBI n er 10, 5 mnd nå. Hun utvikler seg meget flott. Kraftig benstamme som hun har etter begge foreldre. Stor i størrelse og flott tett pels. Hode er fin bredde og fin profil. Ørene og øynene er forsatt i utvikling. Nydelig pointfarge.
Vi var nesten litt skeptisk på øyenfargen for den blasset av og tok lang tid før den kom tilbake. Men oppdretter Turid Botten som har nesten 40 års erfaring som oppdretter fortalte den kommer. Og det har hun helt rett i. Men som vi alltid sier, dette kan Turid <3

Se nye bilder av henne i album.


Huskatten Sotus liker seg best ute på denne årstiden. Han blir 12 år til høsten. Sotus er i farge smoke og er på størrelse med en Maine Coon. Verdens snildeste og mest kosete huskatt er han <3

Se nye bilder av han i album :-)


Kattungene er 10 uker, se ny oppdatering på  deres side <326. august 2020:


I dag har vi hatt besøk av Ingeborg som tok bilder av kattungene. De er ikke helt klar enda. Mammapus ble også tatt bilder av, se bilder av NO*Ped Alba Mia i hennes album <322. august 2020:


Vi deltok i NBF only Virtual Cat Show (uoffisel), arrangert av Birmans USA. Dette var en betalt utstilling, der vi støtter Birman Heart Study Birman Heart Study drevet av Animal Care Trust ved Royal Veterinary College og Bria Fund for FIP Research opprettholdt av Winn Feline Foundation.Vi har hovedfokus på helse og temperament så dette syns vi at vi skulle bli med å støtte.


Zeus vom Perlenmeer*D og CH Cinamon Boy av Ontario (Koda) fikk flott tilbakemelding og plassering. Se resultatet deres under show i menyen og bilder av diplomene i albumene deres og i show album.

Zeus sine barn og Koda sin sønn fra NO*Condotti's deltok også. Zeus sine kattunger fikk fantastisk tilbakemeding :-)


Kreditt for resultatet skal også gå til oppdretterene Margarete E. Sackl og Turid Botten, som kattene sine linjer kommer i fra.13. august 2020:


Zeus vom Perlenmeer*D og hans venn NO*Condotti's Tarzan (sønn av Cinamon Boy av Ontario) tok over stua, se bilder i album og videoklipp på facebook :-)12. august 2020:


Nye bilder av CH NO*Ped Alba Amora - SBI n 21 i hennes album. Les på facebook om hennes møte med kullbror NO*Ped Alba Dono Dare - SBI n. De er begge over 9,5 år nå <310. august 2020:


Nye bilder av kattungene :-)7. august 2020:


Nye bilder av NO*Ped Alba Fia - SBI b og Kitzy ( CH (N)Slettmos My Beautiful Reward ) - SBI n 21 i deres album <36. august 2020:


Kattungene er over 7 uker, les mer på deres side :-)


Nye bilder av NO*Ped Alba Sofia - SBI b i hennes album <3 Sofia går i avl hos Ingeborg (NO*Condotti's) og har nettopp hatt sitt første kull med vår felles eigde Zeus vom Perlenmeer*D - SBI c <323. juli 2020:


I går kom resten av bedømmelsene fra online showet. Les resultatet til CH NO*Ped Alba Winter Princess, CH Cinamon Boy av Ontario og NO*Ped Alba Fia under show i menyen eller i deres album :-)22. juli 2020:


Se videoklipp av kattungene og flere av kattene som bor hos NO*Condotti'sfacebook :-)


Vi legger ofte ut på facebook gruppen først. Følg oss gjerne der, så får du siste nytt først :-)Copyright © 2009-2021  by Siw Røeggen Lødemel. All Rights Reserved

Følg oss