Avlskatter

Hellig Birmaoppdrett

Avlshann

Avlskatter

_59A2951
IMG_1216
IMG_1219

Zeus vom Perlenmeer*D


Født: 11.03.2019

Farge: SBI c - Lillamasket


Far: CH Behind Blue Eyes Brownie vom Goldensteintal DE - SBI b, FIV/FeLV negativ

Mor: Unique Sunflower vom Perlenmeer - SBI b


Avlshann

Verdens herligste og nydeligste Zeus vom Perlenmeer er kommet til Norge. Mange tusen takk til Margarete fra oppdrette Vom Peerlenmeer for den fatastiske jobben hun har gjordt med han og tilliten hun har vist oss, vi er evig takknemlige. Og ønsker god kontakt med Margarete videre:-)


Vi har lenge sett etter ny avlshann. Ingeborg komm over Margarete fra oppdrettet Vom Perlenmeer i Tyskland som ventet kull på sine nydelige puser. Da satt vi oss på venteliste. Etter at nydelige Zeus ble født tok det ikke lang tid før vi reserverte han. Han sjarmerte oss med en gang. Vi er svært heldige som fikk følge han fra start.


26. juni 2019 reiste jeg til Berlin og hentet Zeus hjem til Ørsta. Zeus var rolig hele veien og var svært kosete på bilturen fra Vigra flyplass til Ørsta. Jeg stoppet en snart tur inn om Ingeborg så hun fikk hilse på vår fremtidige avlshann. Helt sjarmert av hvor lett han tilpasset seg og hvor kosete han var ble hun !


Da han kom hjem til oss ble han raskt venn med Fia og Mia som er en uke eldre. Han fikk sove hos vår yngste datter Alva og der slo han seg til ro. Zeus bodde hos oss frem til han ble fertil, da flyttet han ned til NO*Condotti's. Vi eier han sammen:)


Zeus har flott hodeform, flott øreplassering. Medium fluffy hale. Tung og kraftig kropp. Elsker mat ! Silkemyk og glattpels med lange hår. Nydelig profil. Sokkene er lave, men det passet godt inn i vårt avlsprogram. Han har et helt unikt og vennlig teprament.


Zeus har blitt pappa nå til to kull. Vi ser frem til å følge både Zeus og barnas utvikling videre.Se bilder og stamtavlen hans ved å trykke på "knappene":

Avlshunner

IMG_0102
IMG_2002
IMG_7914

Dreamy Delena av Ontario


Født: 10.10.2019

Farge: SBI n - Brunmasket

Far: IC (N) Prekestolen's Just 1 Kiss - SBI n

Mor: IC Fantasy Zensa av Ontario - SBI n


Avlshunn

Pixie som hun har fått navn her hjemme hentet jeg hjem i 15.01.2020. Hun smeltet jeg for med en gang. Hun har flott profil og hode. Stor og lang kropp. Silkemyk og fluffy pels. Nydelig sjarmerendes jente. Hun er svært tilpassingsdyktig og gle rett inn hos oss. Det blir spennendes å se hennes utvikling og etterhvert vise henne på utstillinger.


Igjen hjertlig takk til oppdretter Turid Botten for enda en fantastisk pus og gjestfriheten <3Se bilder og stamtavlen ved å trykke på "knappene":

NO*Ped Alba Cornflower Blue


Født: 22.04.2021

Farge: SBI b - Sjokolademasket

Far: Zeus vom Perlenmeer*D - SBI c

Mor: NO*Ped Alba Fia - SBI b


Ungdyr - kommende avlshunn

Kommer...Se bilder og stamtavlen ved å trykke på "knappene":

På fóravtale

IMG_2151
IMG_2169
IMG_0635

NO*Ped Alba Perle


Født: 17.06.2020

Farge: SBI b - Sjokolademasket

Far:  Zeus vom Perlenmeer*D - SBI c

Mor:  NO*Ped Alba Mia - SBI c


Ungdyr - kommende avlshunn

Skjønneste Perle er fra Jewelry kullet 2020. Med alle sine 6 søsken så ble hun godt sosialisert og er i dag en herlig jente med mye personlighet. Perle bor på fóravtale i nabohuset hos min svigerinde med famile.


Hun har en sjarmerendes profil. Silkemyk og tett pels. Fint mellomrom på ørene. Fin sjokoladefarge som kommer fint. Fine kiler og symetriske sokker. Kosete, leken og gla i mat.


Perle er ung enda og det blir spennedes å følge hennes utvikling videre <3


Les mer om tidligere avlskatter under "Kastrater" i menyen.

Copyright © 2009-2022 by Siw Røeggen Lødemel. All Rights Reserved

Følg oss